domingo, 23 de noviembre de 2008

Trasplantats teatre, una casa oberta a tots...


A l’abril de 2008 naixia un nou projecte teatral dins de la Universitat de València. Trasplantats teatre és una mena d’experiment, un joc teatral que va vore la llum al Taller d’Iniciació al Teatre del Campus de Burjassot de la Universitat. A hores d’ara són moltes les il·lusions i els projectes que tenim presents. Ens hem fundat per a seguir el treball encetat a aquestes classes, per a poder seguir descobrint el nostre ésser teatral, la nostra forma de sentir l’escena.
Volem aportar un nou aire a l’escena universitària valenciana i per a això muntem espectacles d’autors que han investigat noves formes artístiques, de grans clàssics de la literatura teatral europea del segle XX i de noves formes d’interpretar els clàssics.

Però no només això, Trasplantats teatre vol obrir-se a més camps d'acció escènica i per això hem creat, a banda de Trasplantats teatre, els grups de treball de Trasplantats café i Trasplantats.lab. El primer provarà de buscar nous espais més petits per a portar propostes de café teatre amb un toc de comèdia i de musical, tot basant-se en els arrels del Cabaret de la primera part del segle XX a Europa. La segona proposta, Trasplantats.lab, cercarà de inventar nous llenguatges escènics a partir d'accions de carrer, performances o col·laboracions amb d'altres disciplines escèniques com la dansa o el circ.

Tot des del punt de vista de la innovació, de la fidelitat a la nostra llengua i a la cultura europea i des del rigor del treball ben fet. No ens podem oblidar de la vessant formativa tan important en qualsevol grup d’actors, perquè ens agrada pensar que en el fons del tot també hem creat una escola petita, on, a la nostra manera, seguim creixent com a éssers teatrals.
Ara és el moment d’obrir la nostra casa a tots.

Esteu convidats!

No hay comentarios: