lunes, 16 de marzo de 2009

El nostre director Josep V. Valero impartirà una masterclass introductòria a la Commedia dell'Arte

El nostre director Josep V. Valero, actor membre de la Companyia de Recerca i Innovació Teatral (CRIT) i professor dels tallers d'iniciació al teatre de la Universitat de València, impartirà el pròxim dijous 7 de maig a les 11 hores a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de "la Nau" de la Universitat de València una classe magistral titulada "Introducció a la Commedia dell'Arte".
Els interessats podran introduir-se en una sessió de dos hores i mitja de treball a este gènere teatral que va canviar la forma de fer teatre al Renaixement i que ha arribat fins als nostres dies des de la tradició. La classe es basarà en l'experiència d'aquest actor en la seua etapa de formació a Nàpols i en el darrer muntatge del Grup de Teatre de la Universitat de València, Assaig, "Per Sant Lluc".
Aquesta masterclass està inclosa en la programació oficial de la XIV Mostra de Teatre Universitari de la Xarxa Vives d'Universitats que se celebra este any a la nostra Universitat. Els interessats hauran de tenir una certa experiència teatral i portar roba còmoda i samarreta blanca de mànega curta.

No hay comentarios: